Despre noi

Oferim servicii adresate proprietarilor de imobile și Asociațiilor de Proprietari.

Știm că aveți o mulțime de întrebări și probleme legate de blocul în care locuiți: ”de ce plătesc atât la întreținere?”, ”se face curățenie pe scară?”, ”se plătesc facturile blocului?”, ”cine ne ajută cu termoficarea , cu terasa care trebuie refăcută sau cu interfonul care tocmai s-a stricat?”, ”este corectă lista de plată la întreținere calculată de administrator?”, ”ne datorează bani foștii administratori și cum ii recuperăm?”, “cum să reducem cheltuielile de întreținere și reparații pentru bloc?”.

Societatea AVA Adibloc SRL doreste să vă ajutăm să reduceți la minim timpul pe care îl petreceți rezolvând sau gândindu-vă la aceste problemele și să vă propunem cele mai avantajoase soluții.

Vrem să realizăm toate acestea oferind servicii de administrare a asociațiilor de proprietari, tehnica, financiara ,casierie si plati , (consultanță legislativa) , cenzorat cu expert contabil colaborator.

Avantajele colaborării cu noi

Integrarea sistemelor de administrare într-o platformă online (BlocmenegerNet), accesibilă tuturor părților interesate (proprietari, președinte și comitet asociație, cenzor, administrator, casier, etc. Plati online a intretineri, cu cardul bancar prin e-bloc.ro,trasfer bancar prin Pago, sau la statile de plata Selfpay, Paypoint, Un-Doi si Orange Money.

Oferim transparența și accesul online la corespondenta cu administratorul si la toate informațiile referitoare la imobil prin avizierul online ;

Personalul calificat, atât pentru administrare , cât și pentru activitatea de contabilitate și consultanță legislativa conform cu Leg.196/2018, codul munci , codul fical si codul civil;

Avem o experiența de peste 20 ani în administrare care ne ajută să găsim rapid soluții tuturor problemelelor aparute in administrarea condominiului in care locuiti.

Clienții noștrii sunt cel mai important lucru pentru noi. Ne construim relațiile de afaceri prin deschidere și integritate, asigurându-ne că aceste relații durează ani, nu luni.

Echipa de la AVA Adibloc SRL