Termeni si Conditii

1. Acceptarea

Serviciile site-ului https://administrator-s4.ro sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Folosirea serviciilor https://administrator-s4.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor https://administrator-s4.ro.

2. Descrierea serviciilor

Site-ul https://administrator-s4.ro ofera utilizatorilor de Internet un serviciu de furnizare prin mijloace electronice, in principal, a informatiilor de specialitate, de analize, suport si de asistenta si de informare dedicata. Toate serviciile oferite de https://administrator-s4.ro sunt subiectul acestui acord de utilizare. Pentru a utiliza oricare dintre serviciile noastre trebuie sa dispuneti de echipamentele necesare (calculator,telefon mobil, etc. De asemenea, https://administrator-s4.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate/transmise sau existente pe site. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de https://administrator-s4.ro pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, dvs. acceptati ca nu veti da in judecata furnizorul. Serviciile vor fi solicitate prin intermediul formularului de contact.

3. Obligatiile utilizatorului

Continutul si designul https://administrator-s4.ro, precum si orice alt material avand legatura cu https://administrator-s4.ro, apartin https://administrator-s4.ro, colaboratorilor sai sau editorilor - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Utilizatorul serviciilor https://administrator-s4.ro are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru folosirea formularului, pentru personalizarea serviciilor, pentru redactarea actelor justificative. In cazul in care https://administrator-s4.ro are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la serviciile oferite. Restrictionarea accesului poate insemna interzicerea accesului la servicii.
De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile si/sau portalul https://administrator-s4.ro. Furnizorul serviciilor nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii portalului.

4. Reguli de confidentialitate si copywrite

https://Administrator-s4.ro isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. https://Administrator-s4.ro asigura utilizatorii sai ca nu va face publice datele personale comunicate de dvs. catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman.
Reproducerea totala sau partiala, sub forma nemodificata sau prelucrata a site-ului https://administrator-s4.ro sau a informatiilor/analizelor oferite si/sau puse la dispozitie prin oricare mod de prezentare / transmitere pe Internet este permisa numai cu acordul scris al https://administrator-s4.ro.
Este interzisa copierea, reproducerea, redifuzarea, transmiterea, prezentarea, retransmiterea si comunicarea publica a materialelor si analizelor cuprinse pe site.

5. Garantii

Conducerea https://administrator-s4.ro, garanteaza calitatea serviciului oferit si buna credinta in furnizarea acestuia.
https://Administrator-s4.ro pune la dispozitia utilizatorilor un serviciu de consultanta, analiza , ce constau in interpretarea unor situatii puse la dispozitie de utilizator prin intermediul formularului de contact, interpretari ce au la baza legile in vigoare, dar care in acelasi timp nu constituie baza legala in conditiile legii. Din aceasta cauza https://administrator-s4.ro isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii civile pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor.
https://Administrator-s4.ro nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, https://administrator-s4.ro nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.
https://Administrator-s4.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de furnizarea/transmiterea unor informatii incorecte, fata de intarzierile care pot aparea, in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile din orice motive tehnice care pot aparea din cauza interne sau externe https://administrator-s4.ro. De asemenea, https://administrator-s4.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.